torstai 7. elokuuta 2008

6.-7.8.2008 Moi taas! Viime päivinä olen opetellut yksinoloa ja totutellut kaulapantaan, YÖK. Sen lisäksi olen siirtynyt kolmen ruoka-annoksen päivärytmiin. Ja onhan sitä tullut tehtyä tietysti paljon muutakin... Tätäkö sai purra oikein lujaa ? Olihan tää juniori pallo ? Hei, mitäs tää nyt on ? Saakeli, se leikkaa kaikki kynnet. Tää kaulapanta ei kyllä oo oikein mun juttu. Saadaankohan me tarpeeks ruokaa, kun on koko ajan hirvee nälkä.

3 kommenttia:

Susann kirjoitti...

Hirveä isäntäväki teillä poikaparoilla kun pitää nälässä :) Melko rauhallisen oloisesti Aku näyttää kynsienleikkuun ottavan, ei mitään hampaanirvistyksiä ja rimpuiluja ;)

Ai niin, sisko yritti tässä taannoin kommentoida blogiin mutta ei onnistunut.. Joten jos haluatte että kuka vaan voi kommentoida (eikä vain google-tilin omaavat) niin käykää vaihtamassa asetuksia :)

Aku kirjoitti...

Aku on hiukan kaksijakoinen persoona.
Se on melko helppo käsiteltävä (kynnet,pesu,korvat), muuten sitten napsii ja kokeilee hampaitaan sormiin, varpaisiin yms. Todennäköisesti pojan kanssa joutuu jossain vaiheessa käymään pienen "isällisen" keskustelu tuokion:)

Täytyypä tarkastaa asetukset. Oletin että kommentteja pystyy laittamaan kunhan rekisteröityy. Joku häirikkökin oli näköjään sivut löytänyt, toivottavasti oli sattumaa.

Aku kirjoitti...

OK!
Nyt asetuksia on muutettu niin, että myös nimettömät pääsevät kommentoimaan (ei tarvi rekisteröityä). Tosin olisi mukava jos viestin lähettäjä olisi tunnistettavissa.