maanantai 31. toukokuuta 2010

Viikonlopun vipinät

Lauantaina käytiin paikallisen perinteen mukaisesti laskemassa "hiehot" laitumelle. Kyläläisiä oli kerääntynyt paimennus hommiin taas kiitettävä määrä. Tarkoitus oli päästää mullikoita totuttelemaan laitumeen pikkuhiljaa, ettei kukaan elukoista juokse innoissaan läpi aitojen. Pääsiskös tästä kohtaa läpi ?! Pienimmät jäivät vielä navettaan kasvamaan. SUNNUNTAINA HARJAVALLASSA Sunnuntai meni koiranäyttelyn merkeissä Harjavallassa. Jonne oli Suskin houkuttelemana kerääntynyt enemmänkin Karoonan kasvatteja. Aku "hurmasi" hännällään kaikki muut paitsi tuomarin:) Tuloksena EH ja ylivoimainen luokka voitto (= ainoa osanottaja luokassaan). Mörkö, tuloksena H Donna, tuloksena EH Kalle, tuloksena ERI ja VSP ja jotain muita meille täysin tuntemattomia titteleitä :) Lempi, tuloksena ERI Kaiken tämän vipinän keskellä meinasi kokonaan päästä unohtumaan että Roope täytti perjantaina 7v. Eli oikein paljon onnea kaikille HoffiPoffin C-pentuelaisille.

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Hurjasti ONNEA ROOPELLE synttäreiden johdosta!!

Susann kirjoitti...

Kävin nappaamassa Akun kuvan omaan blogiini, kiitos ! Ja mukava kun jaksoitte lähteä näytelmöimään Harjavaltaan, hyvinhän se meni :)

Roopelle isot synttäonnittelut :)

Mä oon vähän kade jos teillä on lehmiä naapureina, meiän lähipelloilla niitä ei enää käyskentele.

Anna kirjoitti...

Hei! Yritin laittaa teille sähköpostia, mutta olin hukannut teidän osoitteen, ja Karoonan monisteissa ollut, ei tainnut enää olla voimassa... laittakaapa osoitetta tulemaan anna_r(at)kotinet.com