maanantai 27. syyskuuta 2010

ROOPE LIEKEISSÄ

RAISIO 26.09.2010
Viesti mestarit
Roope näytti sunnuntaina Raisiossa, sakemanneille ja belkkareille, mistä Hovawartti piss... :)
Lajinahan oli palveluskoira viesti. Oli tosi hieno nähdä ja kokea, miten Roope jaksoi tsempata koko pitkän päivän ja vielä kisan viimeisenä koirana tottiskentällä punnertaa ykköstulokseen oikeuttavat 75 tottispistettä. JES!
Kisa alkoi viestikoirien osalta maasto-osuudella. Osallistujia oli 1-luokassa neljä ja 3-luokassa kaksi koirakkoa. Roope toimi viesti osuudella todella hienosti. Koirasta näki kokoajan että se tietää tasan tarkkaan mitä ollaan tekemässä. Vielä kun vauhtikin oli kohtalaista (B-A n. 3min ja C-A n.4min) niin metsästä tuli pois hiukan väsynyt mutta onnellinen koirakko. Kaksi 1-luokan koirista ei selviytynyt juoksuosuudesta.
Esineruudussa Kati ja Roope tekivät hurjaa jälkeä. Kun edellinen sussarin omistaja tuli rehvastellen ruudusta pois "19 sekunttia ja täydet pisteet", niin Roope pisti vähän paremmaksi
6,68 sekunttia.
Viimeisenä tottis. Vähän jännitti miten saan väsyneen veteraanin viritettyä tottis hurmokseen, vielä kun arpa heitti meidät ensin paikallaoloon. Eipä hätiä, Roope oli selvästi päättänyt että nyt se koulutustunnus sieltä otetaan. Pientä parantamista toki tottikseen jäi. Liikkeestä istumisessa Roope jäi seisomaan ja estenoudossa kapula poukki heitossa niin kauas oikealle että, kun Roope vihdoin ylipäätään löysi kapulan, suorin reitti ohjaajan luo olikin hyppyesteen kautta :)
Omat kisataidot ei riittänyt pyytämään heiton uusintaa, mistä tuomari kyllä antoi pienen palautteen:)
No kokonaisuudessa kuitenkin mahtavat 271 pistettä = ykköstulos, ylivoimainen luokkavoitto ja VK1 tunnus, upee fiilis Roopen puolesta.
Nyt otetaan viikko rennosti, mökkeillään ja samoillaan
Tammelan kansallispuistoissa.

4 kommenttia:

Susann kirjoitti...

Hip hei, mahtavaa :) Onnittelut Roope, Kati ja Miko !!

Mitäs muuta te vielä keksittekään Roopen eläkepäiville ;)

Heidi kirjoitti...

Upeeta! Mulla meni ihan kylmät väreet, kun luin tuota! Tosi hienoa! Mahtionnittelut Roopelle ja ohjaajille!

Nina kirjoitti...

Onnittelut! Olette lomanne ansainneet ;)

Blondi ja Tosiblondi kirjoitti...

Sydämelliset onnittelut Roopelle ohjaajineen hienosta tuloksesta :) Harmi ettette ole tänä vuonna tulossa hoffimestiksiin ;)