lauantai 30. huhtikuuta 2011

Hauskaa Vappua

Yleensä Vappu alkaa "simalla" ja tippaleivillä mutta tänä vuonna otettiin toisenlainen lähestyminen työväenjuhlaan. Aamuherätys 6.30 nopeat aamutoimet, varusteet kasaan ja 7.30 auton nokka kohti Janakkalaa. Ohjelmassa siis VUL:n sulanmaan vetokisat järjestävänä seurana Hämeenlinnan Seudun Vesipelastuskoirat. Akun kanssa oltiin ilmoittauduttu miesten polkupyöräluokkaan matkana 5km.
Aikaisesta aamuherätyksestä johtuen jouduimme jälleen pärjäämään ilman huoltojoukkoja joten kuva materiaalia ei tällä kertaa ole tarjolla.

Eikä kyllä olisi ollut paljoa kuvattavaakaan jos ei lasketa radanvarteen uuvahtanutta merkkiväristä hoffia :)
Näin siinä tosiaan tälläkertaa kävi että jouduimme keskeyttämään kisan n. 3,5km kohdalla ja Aku "pääsi"
loppumatkan huoltoauton kyydissä maaliin.

Tiedä sitten oliko syynä liian kova alkuvauhti (= ohjaajan uusi pyörä), suhteellisen lämmin keli vai onko tämä pirun kevät laihis vienyt mehut koirasta :D

No jokatapauksessa nyt korkataan kuohuviinit ja aletaan juhlimaan, oli syytä tai ei.

JA JOS ON "ÄSSÄLÄISIÄ" KUULOLLA NIIN NYT ON VAHVISTETTU SE KOIRAUINTIKISOJEN AJANKOHTA 11.-12.6.2011, SAADAANKO JOUKKUE KASAAN ?

4 kommenttia:

Susann kirjoitti...

Hauskaa Wappua Lempäälään :)
Olispa ollut kamera mukana kun väsähtänyttä hoffia ojasta kammetaan ;)

Anna kirjoitti...

Paljo maksaa osallistumismaksu ja onko "meidän kisa" käytännössä vain toisena päivänä vai pitäisikö paikalla olla molempina päivinä. Me ei olla harjoiteltu Janen kanssa veneestä veteen hyppäämistä, joten jossain ois hyvä päästä treenaan. Luka sen sijaan osaa homman.

Aku kirjoitti...

Tarkkaa kisa infoa ei ole vielä ilmestynyt. Mutta eiköhän se niin mene että lauantaina uidaan yksilökilpailut ja sunnuntaina joukkukisa. Joukkuekisan hinta on muistaakseni ollut 40€/joukkue yksilömatkojen hintoja en tiedä.
Joukkueeseen kuuluu 3 koiraa joista yksi ui kahteen kertaan. Kisa paikka sijaitsee Laajasalon leirintäalueella josta löytyy myös majoitusvaihtoehtoja.

Heidi kirjoitti...

Voi olla, että joudun lauantaina osallistumaan tokon SM-kisoihin, kun menin suostumaan sinne varakoirakoksi... Mutta sunnuntaille ei ole vielä mitään varattuna :D

Eikä kyllä olla mekään harjoiteltu paatista hyppäämistä, laiturilta onnistuu hyvin.