maanantai 13. kesäkuuta 2011

KOIRAUINNIN SM-KISAT


Sunnuntai 12.6.2011 Koirauinnin SM-kisat Lopella. Hiukan täpärälle meni järjestäjien tiedottaminen kisoista mutta saimme kuitenkin kasattua kaksi Hoffi joukkuetta mukaan taistelemaan uintimestaruuksista.
Ässien joukkue joutui tekemään viimehetken kokoonpano muutoksen kun Jane sairastui, onneksi Suski ja Siiri suostui tuuraajiksi.

Aikaisemmin kaksipäiväiset kilpailut oli tänävuonna puristettu yhteen päivään ja järjestäjien joustamattomuuden vuoksi myös ainoastaan joukkuekisaan osallistuvatkin joutuivat saapumaan kisapaikalle ennen aamu yhdeksää. Ensin uitiin yksilömatkat ja vasta neljän pintaan iltapäivällä päästiin uimaan joukkuekilpailuja. Hyvässä porukassa jaksettiin kuitenkin pitää henkeä yllä vaikka pieniä palovammoja taisi joillekkin tulla ja koiratkin alkoi olla helteen uuvuttamia.

Kun ottaa huomioon että Roopea lukuunottamatta kaikki oli ensikertalaisia eivätkä osallistuneet yksilömatkojen "harjoitus kierroksille" niin sijoituksiin saa mielestäni olla tosi tyytyväinen.
Kaikki hyppäsi veneestä ilman avustusta, kukaan ei takertunut ratamerkkeihin eikä tehnyt muitakaan ylimääräisiä ohjelmanumeroita. Pientä parannettavaa toki varmasti jäi joka koiralle ja todennäköisesti ajat olisi parantunu jos olisi päässyt yrittämään toisen kerran.


ÄSSÄT (Mörkö, Aku ja Siiri) sijoitus 6/11


VÄRISUORA (Roope, Elsa ja Luka) sijoitus 9/11

Roope ja Olli matkalla lähtöpoijulle

Elsan tyylinäyte

Lukan lähtö
Kiitos vielä mahtaville joukkuekavereille, ohjaajille ja avustajille. Pitkästä ja kuumasta päivästä huolimatta meillä ainakin oli mukavaa.

Ei kommentteja: