lauantai 30. heinäkuuta 2011

TERVAKOSKI TOKO 2011

Käytiin Roopen kanssa Hoffien toko mestiksissä Tervakoskella. Eka kertaa AVO luokassa ja niinkuin vähän ennakkoon aavistelinkin pientä hiomista uusissa liikkeissä vielä on ja vanhoissa tietysti myös :)

Ihan hienosti äijä mielestäni suoriutu urakastaan vaikka jotain meni valmistautumisessa pieleen ?
Tervakoskelle tultaessa ja lämmittely lenkillä Roope oli vielä tosi hyvä vireisen oloinen mutta vähän ennen kehään menoa alkoi kieli roikkua ja mies olla vähän uupelo. Kielen roikkuminen ja raskas hengitys näkyy
myös videolla ja tarkkaavaisuus ei ole ihan kohdallaan.

Pientä kommellustakin kisaan mahtui kun kauko-ohjaus liikkeessä liikkuri kääntää vielä lopuksi ohjeistus kyltin istu asentoon ja minä tietysti käskytän koiraa vaikka olisi jo pitänyt palata koiran viereen :)
No liikkuri otti tämän piikkiinsä ja tuomari ei siitä meitä rankaissut. Ei tullu tota sääntökirjaa niin kauhean tarkkaan luettua kun ajattelin että kyllä ne siellä kehässä neuvoo.

Ennakkoon heikoimmasta liikkeestä (seisominen seuraamisen yhteydessä) tuli yllättäen 10 ja varmana pidetystä paikalla olosta lipsahti 7 (nousi istumaan hetki ennen aikaa). Hypyssä koiruus ei ollu enää hereillä ja kaksois käskyn jälkeen heittäyty vielä mahalleen joten se pirun nolla napsahti vielä viimeisestä liikkeestä.

Tavoite oli välttää nollat eli siinä mielessä kisa oli pieni pettymys mutta ei 145 pistettä, sijoitus 7/13 ja joukkue pronssi mestaruuskisoista nyt ihan huonokaan saavutus ole :)

Pisteet:
Paikalla makaaminen          7
Seuraaminen                      7,5
Maahan meno                    8,5
Luoksetulo                         7
Seisominen                         10
Noutaminen                        7
Kauko-ohjaus                     9,5
Estehyppy                           0
Kokonaisvaikutus                8,5

Alla vähän videoo päivän suorituksesta.


4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Olipa mukava kun oli videomateriaalia! Hyvinhän se Roope näytti puristavan. Viimevuoden tuomari ois kyllä antanut teille paremmat pisteet seuraamisesta. Tämä tais tykätä sitten eri tyyppisestä... Roope selvästi kuitenkin ties joka liikkeen idean joten uusiin kisoihin vaan!

Anna kirjoitti...

...niin ja tietysti ONNEA tokon joukkue pronssista!!

Aku kirjoitti...

Pisteet oli aika tiukassa niinkuin mestiksissä tietysti täytyykin. Seuraaminen oli hieman väljää mutta suurin pudottaja oli tuo vasemmalle kääntymisessä tapahtunut törmäys. Nouto olisi pitänyt ottaa järjestäjän kapulalla, meidän oma on Akun jäljiltä aivan järsitty. Tuomari kiinnitti tähän huomiota jo kehään tultaessa ja kun tikkuinen kapula pyöri vähän Roopen suussa ei selitykset enää menneet läpi :)

Susann kirjoitti...

Avoinluokka korkattu eikä ollenkaan hullummin, onnea jatkoon :)