sunnuntai 19. helmikuuta 2012

KANGASALA 19.2.2012

Viimeviikonlopun keskeytyksen jälkeen päätettiin että nyt tullaan maaliin asti vaikka väkisin.
Ja kyllä se melkoista selviytymistaistelua sitten olikin. Aamun aikana satanut lumipöpperö kun ei auta sitten yhtään näin ison "koirakon" menoa. Onneksi järjestäjät oli hiukan helpottanut muuten perinteistä kisalatua ja jättäneet pois niin sanotun pirunmontun. No kyllä tuo viereinenkin mäki ihan tarpeeksi jyrkkä oli varsinkin toisella kierroksella kun muutenkin hapottaa ihan kiitettävästi.

Aikoja viimevuotiseen on hiukan vaikea vertailla johtuen hyvin erityyppisestä kelistä ja tuosta pienestä reittimuutoksesta. Viimevuoden aika 22.50 ja nyt 20.44. Ensimmäinen kierros kesti 9 minuuttia koska "Paula" ja Laura starttasivat sen verran meidän perään ja näkyvät tuossa videolla juuri kun lähdetään tokalle lenkille. Siinä olisi ollut loistava peesi jos äijät olisi vaan jaksanut puristaa mutta ei riittänyt enää paukut pysyä perässä vaan tyydyttiin selviytymään maaliin.

Päälekkäisten kisojen johdosta Kangasalle ei ollut ilmoittautunut kuin 15 koirakkoa. Meidän sarjassa miehet B-naru oli ainoastaan kaksi osanottajaa ja kun belkkari paineli molemmat lenkit tuota samaa 9 minuutin vauhtia niin meille jäi kotiintuomiseksi hopeaa. Mutta kun kaveri ei ollut paikallisia niin P-Hämeen piirinmestariksi kruunattiin Aku :D

Alla vähän videon pätkää lähdöstä ja uupuneista miehistä matkalta sekä Paulan ja Akun maaliintulot.
Paula ja Laura oli muuten naisten sarjassa hienosti pronssilla ja siinä sarjassa oli sentään 5 osallistujaa.
5 kommenttia:

Susann kirjoitti...

Onnea Miko ja Aku, Piirinmestarit, huippua !!

Anna kirjoitti...

Onnea piirinmestaruudesta! Kannatti hiihtää maaliin ;D

Mervi kirjoitti...

Onnea, Onnea!

Nina kirjoitti...

Paljon onnea piirinmestarit!

Laura & Paula kirjoitti...

Onnea piirinmestareille :) Ja hienoa, että päästiin Paulan kanssa kuviin mukaan! Pakko myöntää, että hieman hämmästyin sitä meidän lähtövauhtia lenkille.