sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

PIIRINMESTARIN JÄÄHYVÄISET

Kun ei hierojalta ja lääkäriltä ihan ehdotonta kilpailukieltoa saatu  niin päätettiin käydä jättämässä jäähyväiset vetohiihtouralle Pohjois-Hämeen piirinmestaruuskisoissa Kyötikkälässä. Hieman taisi takaraivossa kummitella tuo viimeisen kisan haikeus, siihen malliin ainakin ladattiin heti lähdöstä liikkeelle.


Eka kierros mentiin ehkä parasta vauhtia ikinä. Hiihtäjä innostu heittämään "loikalle" heti ensimmäisissä nousuissa ja kun tänä vuonna taas kierrettiin tuolta notkon kautta niin kyllähän se sitten kostautui :)
Toisella kierroksella kun koira alkoi vetää henkeä niin hiihtäjällä alkoi silmissä sumenemaan.
Päässä takoi vaan että viimeinen kisa maaliin on selvittävä !Ja kyllähän sitä maaliin tultiin mutta koville otti. Ei ollut oksennus kaukana, kovaa leikkiä :)Akulla helpotti vähän nopeammin, hiihtäjän palautuminen otti aikansa.


P-Hämeen kennelpiirin alueella ei edelleenkään ole muita lähtöviivalle uskaltavia avoimen luokan hiihtäjiä joten viimevuosien tapaan jouduimme pokkaamaan piirinmestaruuden "ylivoimaisina voittajina" :D
Päivän paras palkinto oli kuitenkin se että Akun jalka ei kipeytynyt samalla tavalla kuin kaksiviikkoa sitten.
Selvää on että 10km kilpahiihtoa se ei tule kestämään mutta hieman kevyempiä lajeja silmälläpitäen näyttää ihan toiveikkaalta. Nyt otetaan pari viikkoa rentoa ja katsotaan sitten missä mennään.


3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Onnea onnea ja ihanaa, ettei tuo koipi kipeytynyt! Onhan sun loikista kuvaa kanssa? :)

Susann kirjoitti...

Isot onnittelut Miko ja Aku :)
Hyvä kuulla ettei jalka rasittunut liikaa. Ja aika upeeta lopettaa hiihtoura piirinmestaruuteen !

Anna kirjoitti...

Mä kirjotin teille jo aiemmin tänne onnittelut, mutta jostain syystä netti ei silloin ollut yhteistyökykyinen... Viestin pääsanoma oli jotakuinkin Hyvä Pojat! Ja hienoa, että saitte hiihtää yhdessä vielä onnistuneen suorituksen! Onnea!