perjantai 30. elokuuta 2013

PAPPA

Roopesta tuli keskiviikkona pappa kun "Jane" (Karoonan Saana) pyöräytti mailmaan 5 pientä hoffin poikasta. 3 poikaa ja 2 tyttöä. Tytöille ja yhdelle pojalle on jo kuulemma tulevat kodit katsottuna mutta kaksi poikaa siis vielä vapaana. Nyt jos kaipaa aktiivista hoffiurosta niin kannattaa olla nopea :)

Itse olen joutunut käymään melkoista henkistä painia tulevan pentu valinnan kanssa mutta ei auta, elämässä on tehtävä valintoja. Välillä ne on vaikeita ja voi vain toivoa että tehty päätös ei jälkeenpäin kaduta. Ja vaikka pyrinkin aina omiin ratkaisuihin niin ainahan sitä toivoo että myös ystävät voisivat ne ymmärtää ja hyväksyä :)

Eli Roopen "pennunpentua" ei ole meille kotiutumassa vaan seuraava koira on kokonaan eri rotua.


Akun kanssa on treenailtu jälkeä ja tietysti vähän tottista. Kisakalenterin mukaan ollaan menossa 14.9 Harjavaltaan ja 28.9 Siilinjärvelle. Katsotaan miten äijien käy :)

6 kommenttia:

Luumuilija kirjoitti...

Siinä tapauksessa toivon Roope-pappalle ja Aku-sedälle oikein pitkää ikää! :D
Toivottavasti hoffipiireissä pyöritte ja Karoonan kinkereille osallistutte niin kauan kuin otuksissa virtaa riittää.. ja ehkä ehditte myös tuossa rotuasiassa tulla järkiinne ;)

Aku kirjoitti...

Varmasti pyöritään niin kauan kun porukkaan mahtuu :)
Ja eihän sitä tiedä josko tämän pentueen jälkeläisistä sitten olisi taas meillekkin tulijaa ??!

Susann kirjoitti...

Ainahan tuolla Karoonan kinkereissä on ns vääränrotuisia pyörinyt kun itsekin harrastan näitä "syrjähyppyjä", seuraavia treffejä suunnitellaan.. Syrjähypyt ovat tuoneet tullessaan mm agilityn ja paimennuksen jotka ovat rikastuttaneet isosti elämääni, toivotaan teidänkin tulevalle pennulle moninaisia harrastuksia. Ja ilman muuta jos Beeläiset ovat tulevaisuudessa jalostuskelpoisia, teidän seuraavan koiran on pakko olla hoffi :D Ja onnea vielä papalle !

Susann kirjoitti...

Täytyy vielä lisätä että otsikon lukiessani pelästyin että annatteko penturaukalle nimeksi Pappa mutta ei sentään :D

Heini kirjoitti...

Mun mielestä se on ihan selväjärkisen toimintaa maistella sitä ruohoa aidan toisellaki puolella.. Onko uusi rotu nyt se malinois ja montsu siihen päälle?? Vai paljastatko meille blogielämää tarkkaileville vasta h-hetkellä?

Hui kamala ajatus, että "karoonan ovet sulkeutuisivat", mun tarvii varmaan tehdä jo pentuvaraus sitten siihen beeläisen jälkikasvuun.. :D

Anna kirjoitti...

Jokainen valitsee omat polkunsa ja tekee omat päätöksensä. Ystävät varmasti kunnioittavat ystäviensä päätöksiä! Sehän on osa ystävyyttä. Jos meille tulisi nyt uusi koira, niin on linee sanomattakin selvää, että se olisi Janen pentu. Voihan se olla, että jos joku jää ilman kotia, niin meille asukki jääkin. Muuten en vielä haluaisi Pentua, koska haluaisin panostaa kisauraan vielä Janen kanssa. En vieläkään ole yhtään vakuuttunut siitä, että saan koskaan yhtä hyvää kisakoiraa. Lisäki Lukakin on vielä aktiivinen. Janen astutus ei voinut kuitenkaan enää odottaa, joten pennut syntyivät "ikävä kyllä nyt" eivätkä vasta muutaman vuoden päästä. Niinpä täälläkin jo odotellaan tulevien Karoonan B-pentujen jälkeläisiä. Toivottavasti pentue on terve ja toimintakykyinen niin, että nekin tosiaan saavat joku päivä jälkeläisiä.