perjantai 4. huhtikuuta 2014

UUTEEN NOUSUUN

Viimeiset viikot on mennyt vanhoja muistellen ja sieltähän sitä on tullut aimo annos uutta intoa.
Pari viikkoa sitten saapui postissa hoffi-lehti jossa oli perinteiseen tapaan listattu viimevuoden kymmenen parasta hovawarttia viidessä eri kategoriassa. Aku mahtui top kymppiin peräti kolmessa eri luokassa. Valjakkohiihto 3/10, agility 7/10 ja PK-lajit 9/10.

Viimeviikolla kun vielä käytiin pokkaamassa Pohjois-Hämeen Kennelpiirin vuosikokouksessa valjakkohiihdon piirinmestaruus 2013 pysti niin johan alkoi mieliala muuttua :)


Pienenä lisä palkintona pihaan ilmestyi "uusi" kulkupeli joten nyt ei ole harrastaminen kulkemisestakaan kiinni.
Viikon päästä suunnataan auton nokka kohti pohjoista ja käydään Levillä suksimassa talven viimeiset vetolenkit. Siihen asti nautitaan keväästä ja harrastellaan taas hyvällä fiiliksellä.Pientä varjoa paisteeseen aiheuttaa Roopen entisestään raskautuva hengitys johon jouduttiin viikolla aloittamaan "astma" lääkitys. Mutta eihän se tietysti mikään ihme ole kun vanhus yrittää väkisin pysyä juniorien perässä ja välillä vähän edelläkin :)

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Tsempitykset Roopelle!

Susann kirjoitti...

Näytti olevan Palveluskoirat-lehdessä pajä aktiivisuustilastossakin joku koira nimeltä Katroonan Samooja sijalla 67, parhaana hoffina :) Roopelle tsemppiä !

Heini kirjoitti...

Kuulostaa treffeiltä Levillä! ;)

Blondi ja Tosiblondi kirjoitti...

Onnea monitaituri Akulle isäntineen, ja rapsuja Roopelle ja vähän sille juniorillekin :)