torstai 30. huhtikuuta 2015

HYVÄSTIEN AIKA !

Lämmin kiitos kaikille jotka olette olleet osallisina tapahtumarikkaassa elämässäni. Kaikenlaista tuli nähtyä ja koettua, pari pentuettakin alulle pantua. Pitäkää erityisen hyvää huolta noista jälkeläisistäni ja niiden jälkeläisistä koska ne ovat vahvimmin muistuttamassa minusta. Sydämmeni oli vahva mutta sisuskalut astetta heikommat. Ehkä olisin viikon tai pari vielä pystynyt sinnittelemään mutta en halunnut lisätä läheisteni tuskaa näyttämällä heikolta vaan lähdin rintakarvat rottingilla mieli virkeänä niin kuin elin elämänikin. Siitä todisteena nuo kaksi viimeistä tämän päiväistä kuvaa. Tuon pinkin pallon pidin suussa viimeiseen hengenvetoon asti. Ikävä on jo nyt kova mutta koittakaa pärjätä ja pitäkää toisistanne huolta. Älkää murehtiko liikaa vaan nauttikaa elämästä, niin minäkin tein.

Rakkaudella, ROOPE !

Hoffipoffi Candy King (BH, VK1, TK1, PEHA, PERA-A)
28.5.2003 - 30.4.2015

PS. Sorry Heta etten pitänyt lupaustani synttäreistä3.8.2003
 
 

Pelastuskoiraleiri Niinisalossa 2005
 
 
Räyskälä syysloma 2008
 

 
 
Viimeinen koppi 30.4.2015

 
 

Pallon otan kyllä mukaan 30.4.2015


Hienoa että sai jättää hyvästit kaikessa rauhassa mutta kyllä oli rankka viikko. Nyt ei kuitenkaan tarvi enää olla huolissaan vaan voidaan muistella kaikkea kivaa mitä ollaan ehditty tehdä ja kokea.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On tullut käytyä lueskelemassa näitä mukavia bloggauksia koirapoikien elämästä ja nyt sitten blondipapparaisen jäähyväisistä. Hienon elämän sai blondiukkeli elää ja onneksi ihanat muistot jää jäljelle. Lämmin osanotto suruun ja ikävään.
-Jaana Pajala

Aku kirjoitti...

Kiitos Jaana ja kiva ku kirjoitat nimellä. Ylläpidosta näkee lukijamäärät mutta ei tiedä ketkä käy lukemassa.

Susann kirjoitti...

Hyvää matkaa Roopelle, hienolle hoffille. Osanotto ja lämpimät halaukset sinne kotiväelle. Täällä Varpu yrittää pitää suvun mainetta yllä, ainakin sen suhteen jotta lupaa nauttia elämästä täysillä.

Aku kirjoitti...

Kiitos Suski ! Varpulle rapsut ja terveiset josko jatkaisi myös sukua :)

Blondi ja Tosiblondi kirjoitti...

Hyvää matkaa Roope! Oli mukava nähdä se jokunen viikko sitten, ihana pappakoira hassutteli pallolla :) Kiva että se sai viimeiseen asti olla mukana perheen touhuissa, ja nauttia elämästä. Rapsut Akulle ja Pellelle!

Unknown kirjoitti...

Tarja Lylynperä
Ystävälle on aina ikävä jättää hyvästit, vaikka sydämessään tietääkin tehneensä oikein.
Surullinen ja kaunis muistokirjoitus.

HHebaa kirjoitti...

Roope, oot aina mulle rakas<3 Elit hienon elämän. Hyvää matkaa.Heini