keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Pentutreffit 12.9.-09

Karoonan S-pentujen syys treffit vietettiin Harjavallassa 12.9.-09 aurinkoisissa tunnelmissa agilityn alkeita treenaillen. Tai oikeastaan osa porukkaa oli kyllä ilmiselvästi harjoitellut kotona salaa, sen verran taidokkaitakin suorituksia kentällä nähtiin. Aku odottelee vuoroaan ja ihailee kun ... ... Mörkö taiteilee puomilla. hienosti sujuu puomi Donnaltakin. Akua hiukan jännittää. Roopelle puomi ei tuottanut vaikeuksia. Elsa näyttää pennuille mallia miten puomi suoritetaan vauhdilla. Seuraavaksi oli vuorossa A-este ja vuorossa Mörkö Donna kerää rohkeutta alastuloon. Aku suorastaan tarrautuu esteeseen. Mörkö keinulla. Täähän on ihan easy, tuumaa Donna. Lisää nakkeja lankulle iskä! Kestäähän tää varmasti myös maxi koirat? Hypyissäkin Mörkö oli ihan omaa luokkaa. Tosin kyllä Donnakin sai ilmaa alle. Aku sen sijaan keksi ihan uuden esteen, riman alitus. Maasta se tukevakin ponnistaa:) Ja hypätä osaa myös vähän karvaisempikin otus, eli Pihka. Mörkökös se sieltä putkesta sukeltaa? Täältä tulee Donna. Akuu.. mihin jäit? Roopekin mahtui putkesta läpi. Donna tyylittelee renkaan läpi. Myös Roope sujahti vauhdilla läpi. Mutta kukas se täällä killuu??? Seuraavana oli vuorossa kepit ja tyylinäyte Mörköltä. Sujuvaa pujottelua Donnalta. Akulla, vai olikos se enemmänkin ohjaajalla oli hiukan hankaluuksia?! Äiti hei, pitäskö mun ihan oikeesti taipua tonne keppien väliin? Esteen nimi oli mitä ilmeisimmin pituus, ja kyllähän Mörkö sen osasi. Donnan tyylinäyte. Aku ja päätön ohjaaja. Ja viimeisenä Roope. Oli oikein hauska päivä. Kiitos siitä Suskille ja kaikille osallistujille. Harmi ettei Jane, Iines, Buddy ja Veeti päässeet osallistumaan. PS: Nämä kuvat olivat harjoituksista. Kilpailu radalta ei kuvia ehtinyt enää ottamaan:)

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

No no, ollaanpas sitä kriittisiä oman perheen suorituksia kohtaan :D Hyvinhän ne Roope ja Akukin näyttivät esteistä selviytyvän... että taisi sitten kuitenkin olla ongelma enemmän siellä kaksijalkaisten puolella ;D Jokos sitä on ilmoittauduttu uuden harrastuksen piiriin vai onko esterata perustettu jo omalle pihalle? :D
Harmi tosiaan et noi Janen juoksut tuli juuri nyt...

Iita. kirjoitti...

Huh,en edes olis halunnut nähdä miten minä ja veeti oltais suoriuduttu tuosta.. Veeti näyttäis oleen aikalailla samanlainen ku Aku,.. pelokas uusia juttuja kohtaan ? olitteko ennen kokeillut moisia ? Me ei olla ihmeemmin kokeiltu.. kerrran mentiin piruuttaan salaa Hml kirstulan kentälle agility juttuja kokeileen,putki oli toivoton,sit toi kiikkulauta oli kovin pelokas juttu.. Harmi silti kun ei päästy ,olispa ainakin porukka päässy nauraan meitin kustannuksella :D

Aku kirjoitti...

Heh, heh oikein hienosti pojat tosiaan suoriutu ja kivaa oli myös ohjaajilla. Isohkot urokset vaan näyttää aika kömpelöiltä tuollaisten sutjakoiden siskosten rinnalla:)
Tuo laji on vaan niin pirun suosittu ettei täälläpäin meinaa mahtua mihinkään ryhmään, varsinkin kun ei ole tuohon lajiin mitään aikaisempia kontakteja olemassa.
Veetille vinkki: jos katsoit keinu kuvia tarkkaan, siellä näkyi "jarrumies" taustalla joka esti keinua rämähtämästä alas liian vauhdikkaasti. Näin varmistettiin ettei koirille tule ikävää ensikokemusta kyseisestä esteestä. Samoin muilla esteillä aloitettiin varovasti.