sunnuntai 2. lokakuuta 2011

LUONNETESTI

Aku luonnetestattiin tänään Hämeenkyrössä, tuomareina Kai Tarkka ja Marco Vuorisalo. Kaikista ennakko arvioista huolimatta poika osoittautui ihan tervepäiseksi koiruudeksi :)

Aku ei myöskään tuntunut ottavan mitään ylimääräisiä paineita päivän koitoksista, eli ei kun kohti uusia haasteita. Isäntää poika ei pitänyt tarpeellisena puolustaa, täytyy näköjään pitää omastakin kunnosta huolta ettei käy köpelösti nakkari jonossa :)

Yhteispisteet 173

Toimintakyky       +1
Terävyys              +3
Puolustushalu        +1
Taisteluhalu           +2
Hermorakenne      +1
Tempperamentti    +3
Kovuus                 +3
Luoksepäästävyys +2a

Laukausvarma


Tuosta voi videolta jokainen itse arvioida oliko tuomareiden näkemykset oikeita.Samassa luonnetestissä oli myös Akun sisko Mörkö. Sisarukset käyttäytyivät hyvin samanlaisesti, ainoana poikkeuksena Mörkön parempi puolustushalu. Mörön yhteispisteet 175p.

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Kyllä minä näin kahden luonnetestin kokemuksella olisin yhtynyt tuomareiden mielipiteeseen taisteluhalu +2 kohtuullinen. Olihan se nyt koko ajan kiinnostunut siitä kapulasta vaikka ei niin kovasti taistellutkaan. Ja olisin voinut jopa enemmänkin antaa Puollustushalusta kuin +1 kun Aku kuitenkin itteään puolusti ihan kunnolla. Toisaalta tuossa osiossa noiden +1 pienen ja +3 kohtuullisen ero on sitten kuitenkin aika merkittävä... Kaiken kaikkiaan hieno testi!