lauantai 5. marraskuuta 2011

KAKSIJAKOISTA ON KOIRAHARRASTAJAN ELÄMÄ :)

Vaikka blogi rintamalla on ollut hieman hiljaista niin tapahtumia on kyllä riittänyt. Päivittäminen on vain jäänyt ohjaajan arkityö kiireistä johtuen.

No mennään asiaan aikataulu järjestyksessä eli suruista iloihin.

Roopen PK ura on nyt virallisesti ohi (nyyh). Juuri kun saatiin tottis siihen kuntoon että kisaaminen alkoi olla mukavaa niin samalla täytyi tunnustaa ettei koiruuden fysiikka enää riitä viestin maasto-osuuksilla.
Viimeinen varmistus haettiin Raision viestikokeesta 23.10.-11. Tuloksena keskeytys heti ekalla pätkällä.
Reeneissä homma vielä pelaa kun juoksu matka pysyy tuollaisena 400-500 metrisenä, tosin hengitys alkaa olla tosi raskas ja palautumisaika todella pitkä. Täysin eläkkeelle ei koiraa kuitenkaan vielä päästetä. Ihan mielenterveydellisistä syistä, aiomme kiusata nuorempia koiruuksia vielä toko kentillä :)

Akun kanssa ollaan jatkettu tietysti agi esteillä kompurointia (ei kisattu) ja tulevaa hiihtokautta silmällä pitäen aloitettu vetoreenit pyörän kanssa. Syksyn PK-koekalenterista bongattiin neljät jälkikisat joihin yritettiin epätoivoisesti ilmoittautua. Hurjaa hommaa, parhaimmillaan pommitin kahdella puhelimella 40 minuuttia yhtäsoittoa ennenkuin päästiin läpi = varapaikka 12 :) Onni hymyili kuitenkin risukasaan tällä kertaa ja saimme viikolla soiton Alavuudelta, meille tarjottiin varapaikkaa lauantain 5.11.-11 jälkikokeeseen.
Tokihan me otimme haasteen vastaan vaikka viimeistely reenejä ei ehdittykkään enää tehdä.

Ja kyllä kannatti ... "Synnynnäinen" jälkikoira paukutti jäljeltä täydet pisteet ja kun tuomari vähensi esineruudunkin esineen tiputtelusta vain 3 pistettä niin maastosta lävähti hurjat 197 pistettä :D
Niin ja sitten se tottis ...... Tuomarilla taisi olla kaihi tai ainakin pahan puolinen taittovika, sillä aikamme kuunneltuamme (tyydyttävä, tyydyttävä, voisi tehdä paremmin, hieman väljä, puree kapulaa jne.) arvostelua tuomari Mikael Kallio antoi tämänpäivän työskentelystä 77 pistettä (TÄH!). Yhteispisteet näin ollen 274p,
sijoitus 2/3.

T: BH JK1 KAROONAN SAMOOJA

5 kommenttia:

Susann kirjoitti...

Wuhuu, aivan mieletöntä, suuret onnittelut Akun JK 1 tuloksesta !!! Kyllä kannatti odotella rauhassa blogin päivitystä ;)

Roopelle rapsut, eikun tokokisoihin näyttämään nuoremmille mallia :)

Heidi kirjoitti...

Upeeta! Mahtavaa! Valtavasti onnea!

Luumuilija kirjoitti...

Oikein isosti onnea!!

Anna kirjoitti...

Tosi makee juttu! Onnea!

Heini kirjoitti...

Hei mahtavaa, onnea tuloksesta!