sunnuntai 8. tammikuuta 2012

UUSI VUOSI, UUDET ONGELMAT !

Agi kisat Lempäälässä 8.1.2012, radat A+B

Kylläpä lähti agi vuosi mielenkiintoisesti liikkeelle :) Ohjaajaa "uunotettiin" oikein huolella.
Molemmille radoille oli tuomarit tehny parit ikävän tiukat käännökset ja tietysti löytyi kaikki meidän rakastamat kontaktit. A-radalla ei yllättäen ollut lainkaan keppejä.

A-rata lähti hyvin käyntiin kaikki kontaktit napsahti reilusti kohdalleen ja A:n alastulolla jopa jäätiin hetkeksi etsimään sitä reeneissä käytettyä lihapullan palaa :) Homma oli hienosti paketissa mutta sitten pituudella käsittämätön ohi juoksu ja korjauksessa hyppy väärään suuntaan, sekoilujen jälkeen loppu taas ihan ok.

B-radan alku oli ennakkoon ajateltuna meille se kaikkein pahin, eli "kiihdytys suora" (aita, pituus ja puomi peräkkäin samassa linjassa) ja puomin jälkeen lähes täyskäännös putkeen. Puomin kontakteja on hierottu viimeaikoina aika ahkeraan ja yllättäen ylösmeno kontakti olikin varsin mallikas (ainakin kaksi tassua kontaktilla) mutta alastulolla ei sitten maltti enää pitänyt vaan sieltä tultiin melko loikalla. No eihän siitä tuu kun vitonen mutta Aku oli ilmeisesti päättänyt että tuota kontaktia on syytä vähän reenata lisää :)

Koitin kääntää koiran putkeen mutta herra pyörähtikin ympäri ja paineli puomia pitkin takaisin päin. Pariin kertaan siinä karjaisin koiraa joka oli jo ehtinyt melkein puomin toiseen päähän. Hyppäsi alas puomilta tuli kohti toisessa päässä odottavaa ohjaajaa ja yllättäen pyörähti taas puomille ja eikun toiseen päähän :) Ei löytyny lihapullia sieltäkään.

Kun vihdoin sain koiran taas hallintaan niin loppuratahan meni tietysti taas ilman virheitä :) Tosi kiva laji :D

2 kommenttia:

Susann kirjoitti...

Teillähän lähti yhtä lupaavasti kausi alulle kuin meilläkin ;) Ei muutakuin uusia nöyryytyksiä päin ! Voidaan ottaa tavoitteeksi päihittää Elsa, sehän sai ekan nollansa ykkösissä v 2004 ja sitten sen kolmannen nousunollan v 2009...

Aku kirjoitti...

Kiitos, tuo tieto lämmitti :)