tiistai 17. tammikuuta 2012

VETOHIIHTOLEIRI ROKUALLA

VUL järjesti viikonloppuna (13.-15.1.2012) vetohiihtoleirin Rokualla (Utajärvi). Etelässä kun ei ole hiihtämään päässyt niin piti lähteä vähän kauemmaksi kompuroimaan. Kouluttaja listalta löytyi MM ja PM mestareita joten saatiin nauttia erittäin laadukkaasta ohjauksesta. Vetohiihdon lisäksi reenattiin paljon eri hiihtotekniikoita ilman koiraa ja jouduttiin hikoilemaan myös salilla kuntopiirin merkeissä.

Lauantai iltana oli erittäin antoisa väline esittely jossa selvisi että meidän käyttämät vermeet kuului listalle "ei missään tapauksessa tälläisia" :) Vetoliinan uusin samantein ja sunnuntain reeneissä totesin sen todellakin olevan parempi kuin vanha.

Rokualla puitteet tähän hommaan oli todella hyvät ja paikalle oli tullut 30 koirakkoa, enempää ei järjestäjät pystyneet ottamaan. Hovawarttien hiihtomainetta oli ylläpitämässä Akun lisäksi myös Alma, Siilinjärveltä.

Huoltojoukon aamu-unisuudesta johtuen ei Akun hiihdoista ole kuvamateriaalia saatavilla mutta "päivä vuorossa" lönkötellyt Roope osui kuviin :)
Innokkaasti vanhaherra ladulle lähtee mutta vauhti ja kestävyys ei enää päätä huimaa., mutta hauskan pitohan tässä tietysti on pääasia :)

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Mitkäs ominaisuudet niissä vermeissä olis nyt sellaisia silmälläpidettäviä. Mua kiinnnostaa lähinnä terveysnäkökulma, ei niinkään mitkään vauhtihifistelyt ym.

Aku kirjoitti...

Tuohon ei voi vastata parilla sanalla joten raportoin suoraan sähköpostiisi.

Heini kirjoitti...

Minullakin kiinnostaa tuo Annan kysymä asia, joten laitatko saman viestin myös minulle? ;)