sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

JÄLJESTELYÄ HARJAVALLASSA

Lauantaina 09.06.2012 käytiin Harjavallassa osallistumassa PK-jälki 2 kokeeseen.
Suoritus oli suunnilleen sitä mitä osattiin odottaakkin, eli maasto on kohtuu hyvässä kunnossa mutta tottiksessa on pahoja puutteita.

Jäljen janalla pientä häröilyä jonka johdosta tuomari rokotti hiukan tyylipisteitä. Itse jäljellä ihan hyvää työskentelyä mutta yksi keppi jäi kuitenkin nostamatta. Jälkikaavion mukaan olettaisin että metsään jäi kolmos keppi joka oli kahden kulman välissä. Vitos kepin jälkeen koirassa oli havaittavissa pientä väsymistä ja epätarkkuutta mutta ilmaisi kuitenkin kutos kepin hienosti.

Esineruudussa alkoikin sitten näkyä ongelmat. Toiminta oli yllättävän halutonta ja vaikka tarvittavat kaksi esinettä nousikin niin työskentely oli ala-arvoista. Esineitä pureskeltiin ja tiputeltiin miten sattuu. Nämä ongelmat ilmeisesti aiheutuivat viimeistely harjoitusten epäonnistumisesta joissa jouduin hiukan "ojentamaan" Akua :)

Sama haluttomuus heijastui myös tottiskentälle ja noudoissa on menty taas askel taaksepäin. Liikkeestä seisominen tuotti odotetusti tuskaa mutta hiukan yllättäen myös liikkeestä istuminen epäonnistui.
Jos jotain positiivista täytyy hakea niin luoksetulo ja eteenlähetys sujui "koulutustason" mukaisesti, vaikkei päivän tuomari niistäkään niin kauheasti kehuja jakanut :)

Ainoa mistä tuomari ei keksinyt huomauttamista oli paikallaolo. Tosin tämäkin johtui todennäköisesti siitä että tuomari sekoili hiukan säännöissä ja komensi aluksi ohjaajan piiloon istumaan ja kun puolivälissä tajusi virheensä, käski ohjaajan nousta seisomaan. Tämä sekoilu ei Akua kuitenkaan kauheasti häirinnyt, pientä piipitystä välillä piti mutta sitä on esiintynyt ennenkin.

Nyt täytyy taas koittaa saada ilo tekemiseen ja suunnata nokka kohti seuraavia koitoksia.


                               LOPPUUN PIENI KUVA KEVENNYS "KESÄ POJASTA" !!!

Kaikkea sitä täytyy kokea kun vanhaksi tulee.

Siitähän paljastu ihan hoikka poika :D

1 kommentti:

Heini kirjoitti...

Roope näyttää ihan leijonalta! Tää on tähän mennessä tyylikkäin hovawart kesälook mitä oon nähny! :)

Ja koirakolle onnee jälkikisoista, laitetaan vielä kisakauden alun ujostelun piikkiin noi tokoiluhässäykset. :)

Voi kun minäkin saisin koiran jälkikuntoon, metsässä ei mikään tahdo onnistua!