lauantai 16. kesäkuuta 2012

VIESTI KOKEILU

16.06.-12 päästiin varapaikalta PK-viesti kokeisiin Jyväskylään.
Tarkoitus oli kokeilla miten viestin alkeet on iskostunut Akun päähän, mutta eihän se taas ihan putkeen mennyt :)
Olin melko varma että koe olisi aloitettu maasto osuudella mutta kuinka ollakkaan löysimme itsemme Vehniän koulun helteiseltä hiekkakentältä tottiksen merkeissä. Vaikka viikon aikana tehdyt palautus treenit oli sujunut hyvin niin kisakentälle asti ei tekemisen into vielä riittänyt. Joo joo oli kuuma mutta silti virettä täytyy saada nostettua ja edelleenkin annettiin noudoissa turhaa tasoitusta :) Päivän saaliina tottiksesta 66 p.

Seuraavana vuorossa esineruutu ja viimeisenä vasta varsinainen viesti osuus. Sovittiin että katsotaan miten ruudussa työskentely sujuu ja päätetään sen jälkeen mennäänkö vielä maastoon. Esineruutu tökkii nyt oikein huolella ! Esine kyllä nousi ruudusta mutta tuomari ei tälläkertaa sitä hyväksynyt ?! Syynä "erillaiset" koiran ja ohjaajan sekoilut :)

Tämän jälkeen totesimme ettei pitkästä matkasta huolimatta kannata koiraa laittaa maastoon, ettei tule lisää epäonnistuneita suorituksia. Koitetaan syksyllä uudestaan :)

Paluumatkalla pysähdyttiin "omalla" tottiskentällä ja voi perkele kuinka oli eri koira, häntä heilu ja kapulaa noudettiin niin tasaselta kun esteiltäkin :) No, tämähän antaa vain uskoa tulevaan :)

Ei kommentteja: