sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

HOFFILEIRILLÄ

Ehdittiin Akun kanssa pariksi päiväksi Hovawarttien perinteiselle kesälerille Laitilaan. Hiukan pintapuoliseksi jäi koulutus osiot koska ehdimme paikalle vasta ke iltana ja leiri oli alkanut jo lauantaina. No jokatapauksessa kivaa oli ja näimme paljon sekä vanhoja ja uusia tuttavuuksia. Karoonan kenneli oli varsin hyvin edustettuna ja kun vielä kasvattajakin saapui torstaina katsomaan kasvattejaan niin tarinointia riitti pitkälle perjantai aamun puolelle :)

Metsäjälki koulutuksen lisäksi ehdimme osallistumaan erillaisiin iltaohjelmiin kuten toto juoksuun (6.) ja viettitestiin (video). Myös koiran huolto ja vauhtilaji luennot kuuluivat ohjelmaan. Oleellisena osana leiriin kuuluu tietysti myös uiminen/saunominen ja ilta grillaus :)

Jottei kellekkään jää kuvaa että leireily olisi pelkkää ohjaajien hauskanpitoa grillauksen ja saunomisen merkeissä niin todettakoon että esim. perjantai aamun tottis harjoitukset alkoi 06.00, aamupala 09.00 ja siitä esineruutu treeneihin 10.00 :D

Alla videon pätkä Akun viettitestauksesta. Yllättävän hyvin puree patukkaan kun siihen tarttuu mutta kovasti jännitti maalimiestä, iskän selän takaa täytyi vähän kurkkia että uskaltaakos tässä tehdä mitään :)

2 kommenttia:

Susann kirjoitti...

Kyllä se hyvin kiinni pitää kun kiinni ottaa :)

Olikos se Moserin palautus 18.8. kisoissa...?

Aku kirjoitti...

Jep, 18.-19.8 kisat laitettu kalenteriin.