torstai 6. joulukuuta 2012

JANAKKALA AGI 6.12.-12

Itsenäisyyspäivän kunniaksi käytiin tutustumassa Janakkalan agility halliin. Ihan mukava pikku halli ja järjestelyt oli hyvin hoidettu. Äänentoisto pelasi sisällä ja ulkona, väliin soitettiin päivään sopivaa musiikkia.

Kisalähtöjä meillä oli kaksi, hyppy ja agirata. Hyppyradalla muuten tarkkaa työskentelyä mutta rengas ei pysynyt ehjänä ?, siitä 5 virhepistettä. Aika 34.31 (-3.69) sijoitus 7/21. Agirata sujui samaan malliin. Jälleen rengas repes ?! ja vielä puomin alastulokontaktilta toinen vitonen = 10 ratavirhettä ajalla 39.55 (-6.45) sijoitus 9/23.

Muuten ihan positiivisella fiiliksellä mutta tuo rengas jäi vähän mietityttään. Oliko renkaassa vaan niin huono magneetti vai oliko ponnistus kohta väärä ? Hyppyradalla lähestymiskulma oli hieman haastava mutta agiradalla renkaalle mentiin ihan suoraan. Molemmilla kerroilla osuma tuli renkan yläosaan joten kyseessä ei ilmeisesti ollut ohjaajan liiallinen vedättäminen ?!

Sunnuntaina "kotiradalla" Lempäälässä seuraavat startit (hyppy ja agi), pitäkää peukkuja :)

3 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Hyvällä ajalla te ainakin ootte vetäny radat läpi! Harmi tuo rengas.. Me muuten harjoiteltiin agissa tänään ekaa kertaa rengasta :D

Heidi kirjoitti...

Olisko häntä ollut tötteröllä ja tarttunut renkaaseen? Hyvät ajat teillä kuitenkin on :)

Susann kirjoitti...

Olipas harmillisen herkkä rengas siellä ! Täällä pidetään peukut pystyssä sunnuntain kisoihin :)