sunnuntai 9. joulukuuta 2012

LEMPÄÄLÄ AGI 9.12.-12

Huh, huh olipa erikoisen erinomainen päivä agi kisoissa. Kotikisat ja ilmeisesti kasvattajan/blogin lukijoiden kova "peukutus" siivitti koirakon sellaiseen lentoon ettei paremmasta väliä :)
Päivän saaliina tupla nolla sekä tupla voitto :D Kyllä, kyllä luit aivan oikein hyppyradalta nolla ajalla 35.75   (-4.25) riitti ylivoimaiseen voittoon sillä kakkoseksi selvisi yliaika nollalla. Tuomarina hyppyradalla toimi Anne Savioja.

 Agi radalla tuomarina touhuili Harri Huittinen. Harri oli tehnyt radan alkuun melko mielenkiintoisen "viritelmän", joka koituikin monen koirakon kohtaloksi. Kun muut hiukan kompuroivat ja meillä natsasi melkein kaikki niin niinhän siinä kävi että päästiin pokkaamaan päivän toinen ykköspalkinto ajalla 41.18
 (-7.42).

Päivän ainoat tyylipiste menetykset koettiin ratojen lähdöissä kun Aku ei malttanut odottaa lähtölupaa vaan varasti molemmissa starteissa. Hyppyradalla oli jo toisella esteellä ennenkuin tajusin tilanteen ja ehdin onneksi valssaamaan ajoissa ja kääntämään koiran putkeen vaikka olikin jo ehtinyt lukea edessä olevan hypyn. Ja sama juttu agi radalla. Tarkoitus oli mennä toisen hypyn siivekkeen taakse ja "niistää" tiukka kääntö kepeille mutta koira lähti kun olin vasta ykkös ja kakkos hypyn välissä. Onneksi hyppyjen väli oli niin lyhyt ettei ehtinyt kelaamaan kunnolla vauhtia ja sain koiran haltuun ennenkuin ehti karata Harrin virittämään "ansaan ". Eli pientä ylimääräistä sydämmentykytystä koettiin mutta ehkä se myös samalla herätti ohjaajan täyteen vireeseen :)

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

MMMMMAAAAHHHTTTAAAVVVVAAAAA!!!! JOHAN NE POJAT RÄVÄYTTI! ONNEA!

Susann kirjoitti...

Tuplaonnittelut, tehän ootte ollut ihan hurjana ! Tällaista onnistumista harvemmin tulee jotta tuplanollat JA voitot samalla, nauttikaa :D Kyllä kannatti peukuttaa.

Luumuilija kirjoitti...

Wautsi pojat!! Ihan mieletöntä :D Paljon onnea!!! Huikee kisavuoden päätös, vai vieläkö on paukkuja jäljellä?

Heini kirjoitti...

Hieno homma äijät!! Ihan mahtavaa, jätitte nyt muut kyllä lässyttämään selän taakse :D Paljon onnea!!