maanantai 14. tammikuuta 2013

KYLLÄPÄ OLI "HAPOKASTA"

Viimevuodesta innostuneena osallistuttiin taas Lapinlahden sprintti kisoihin 13.1.-13.
Tänävuonna kisat järjestettiin SPKL:n (tulevien) sääntöjen mukaan joten sarjoja oli kaikkiaan 4.
Meidän sarjassa miehet B oli seitsemän osallistujaa joten saimme hiihtää myös välierät. Muissa sarjoissa oli niin vähän (3-4) osallistujia että niissä kaikki hiihtäjät meni aika-ajoista suoraan finaaliin.

Kovaa meni kisakaverit heti aika-ajosta lähtien. Yksi malikka sähläsi sen verran lähdössä että hävisi meille hieman :) Näin ollen päästiin toiseen välierään jossa oli vain kolme koirakkoa joista kaksi parasta finaaliin.

Välierässä edellä lähteneet sakemannit jäi hetkeksi vilkuilemaan toisiaan jolloin paineltiin Akun kanssa röyhkeästi rinnalle ja päästiinkin toisesta ohi. Toista Aku vähän nappas takapuolesta kun meinas olla vähän ahdasta :) Kovaa taisteltiin mutta n. 300m ennen maalia tuo ohittamamme saku tuli väkisin ohi. Niin oli hiihtäjän reidet hapoilla ettei pystynyt enää vastaamaan tuohon kaverin loppurykäisyyn.

Hauskaa kuitenkin oli ja hiihtokin paranee koko ajan. Jos kelit suosii ja pysytään terveenä niin ihan hyvä kausi voi olla tulossa.


3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hauskan näköistä touhua - mutta en kyllä ole vakuuttunut, että ihan tervepäistä :D

Aku kirjoitti...

Laura, tästä ei laji parane :) Aivan mieletön fiilis kun väistelet kaverin sauvoja ja koitat samalla ohjata koiraa ohittamaan samalta puolelta kun meinaat itsekkin mennä. Ja vielä pitäis yrittää mennä mahdollisimman lujaa ja pysyä pystyssä :D

Heini kirjoitti...

Aivan mieletön fiilis, kun pääset koirakon ohi ilman, että on silmä puhki ja koira tikattuna? ;D Eivaa, vauhtia ja vaarallisia tilanteita, tuo näyttää kivalta, mutta ei varmaan joka jannusta ole lajin pariin. :)