lauantai 1. maaliskuuta 2014

YLLÄTYS VIERAITA

Kahden yrittäjän ja kolmen koiran taloudessa ei kauhean usein jää aikaa vieraiden vastaanottamiseen, varsinkaan yllätys vieraiden. Tällä kertaa kuitenkin satuimme olemaan kotosalla kun pari nälkäistä kulkijaa poikkesi ohikulkumatkalla Lempäälän perukoille. Muuten oikein mieluisia vieraita mutta normaaliin "naisten tapaan" keksivät tikusta asiaa, blogi päivittämättä eikä kämpässä ole edes verhoja :D

Hämäläiseen äijä tyyliin vastaan, tässä teille päivitystä verhot voitte ommella itse !

Lumenpuutteesta johtuva talvimasennus on tosiaan jatkunut mutta ei täällä aivan toimettomana olla istuttu. Kati ja Pelle on käynyt hakemassa eväitä yhteiseloon Piispasen Kirsin koirajumpasta ja muuten ollaan touhuiltu seuraavasti.


Roopen liikuntaa on jouduttu hieman keventämään ja aivojumppaa on tehty rennolla otteella. Tässä avustajana kummityttö Heini, HÄH:n rallytoko treeneissä.




Pelle pääsi kokeilemaan valjakkohiihdon ihanuutta Jämin hiihtoleirillä 22.2.-14. Pikkasen täyty junioria ohjeistaa ettei ollu Akun villoissa kiinni kokoaikaa :)


                               
 
 
Kotimetsän suosikki on "kuka löytää" leikki johon kaikki osallistuvat kovalla innolla.



Pellen kanssa aloitettu myös "montsussa" tarvittava pillitreeni, irroitus ja luoksetulo / pysäytetty hyökkäys.




Kaikki yhdessä tekeminenhän on tietysti tosi kivaa mutta totuuden nimissä täytyy kyllä todeta että lepohetket ne vasta tekee "eetvarttia" :D

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Kiitos EMÄNNÄLLE maukkaista lihapullista ja hyvästä kahvista. Kohtuullisesti sut on koulutettu kun noin rivakasti blogiin tartuit :)
Verhojen ompelemisessa ei ollut puhetta, hankinnasta ja millaiset olisi hyvät kyllä :p

Aku kirjoitti...

Hovawartin luonne = tehdään jos on hauskaa mutta pakolla ei mitään :)