lauantai 14. kesäkuuta 2014

ÄKILLISTÄ JÄLKI RÄPIKÖINTIÄ

Perjantai iltana 22.50 tuli tekstiviesti ilmoitus että aamun jälkikokeessa olisi peruutuspaikka vapaana.
Hullua kun ei tarvi kauheesti yllyttää niin laitoin kaljan takas kaappiin ja herätyskellon soimaan.
Aamulla 7.00 auton nokka kohti Sastamalaa ja koirankin muistin ottaa mukaan :)

Jäljellä Aku teki erittäin pätevää työtä vaikkakin kaksi keppiä jäi metsään ja niistä toinen oli vielä tuo arvokkain eli kutonen. Janalta tuli täydet pisteet ja kulmat ajettiin kerrankin tosi tarkasti mutta ilmeisesti ykkös keppi jäi nousematta ja sitten lopussa alkoi ilmeisesti jo väsy painaa kun ei viimeinenkään noussut.

Esineruudusta tais ekaa kertaa kisauran aikana nousta kaikki kolme esinettä ja aikaakin meni vain noin 3 minuuttia. Esineet oli kyllä suht helppoja ja melko lähellä.

Tottikseen ei kokeen kuudesta koirakosta osallistunut kuin kolme, yksi joka luokasta. Jouduimme ensin paikkamakuuseen sitten huilivuorolle ja viimeisenä vasta suorittamaan. Tekeminen oli alkuun aavistuksen iloisempaa kuin viikko sitten mutta hajoili sitten suorituksen edetessä. Liikkeestä istuminen meni nollille (seisoi) ja noudoissa oli taas melko lailla sanomista. Tästä räpiköinnistä saimme tänään juuri ja juuri tulokseen oikeuttavat 70 pistettä ja maastosta samoin rimaa hipoen 150 pistettä eli yhteispistein 220 JK3 kolmostulos.

Päivän pistemäärä riitti lopulta kisan kakkostilaan joten kotiin viemisiksi saatiin frisbee ja pussi kanafileitä.

Ei tuolla suorituksella voi kauheasti juhlia mutta antaa se hiukan toivoa syksyyn, nyt vedetään hieman rentoa ja ruvetaan treenaan :)

3 kommenttia:

Susann kirjoitti...

Onnea pojat :)

Blondi ja Tosiblondi kirjoitti...

Onnea kovasti ja tsemppiä syksyyn!!

Anna kirjoitti...

Mahtavaa! Onnea!