sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

AKU 6 ja Mustosen muistokisat

Perjantaina oli Akun vuoro juhlia synttäreitä kun mittariin tärähti 6v. Onnea myös muille Karoonan S-pentueen koiruuksille.

Synttärin kunniaksi päätimme avata tämän kauden kisarupeaman osallistumalla Hämeenkyrössä Mustosen muistokilpailuihin. Kyseessä siis JK3 kokeet joissa rajoituksena 10 koirakkoa tottiksen perusteella maastoon. Ja kun SM-kisa ilmoittautuminen lähestyy kovaa kyytiä niin tuloksen metsästäjiähän oli vino pino. Muutamilla meni kuitenkin sisu kaulaan jo ennen kisapaikalle saapumista joten 32:sta ilmoittautuneesta "vain" 22 saapui paikalle. Meidän kiusaksi "helle" kuitenkin saapui paikalle ja edellisenä iltana ja kisa aamuna sulamattoman ruokansa oksentanut koiruus ei todellakaan ollut "pöljä päivä" kunnossa.

Kieli roikkuen laahustimme 68 pojoo ja metsään ei ollut mitään asiaa. 85 pistettä olisi tarvittu jatkoon pääsyyn mutta ei me sentään viimesiä oltu :) Kuuma keli vaikutti osaltaan mutta ei koiruus kyllä muutenkaan ole nyt täysin kunnossa. Pari viikkoa on ruoka maistunut tosi huonosti ja välillä se on pullautettu samantien ulos ?

Kotiin päästyämme kaivettiin trimmeri kaapista ja hoidettiin ainakin hetkellisesti vähän helpotusta.


ENNEN

JÄLKEEN

1 kommentti:

Susann kirjoitti...

Onnea Akulle ! Oiskohan tuo karvanajo ennen koetta tuonut ne tarvittavat pointsit kotiin :D