lauantai 26. heinäkuuta 2014

HUH HELLETTÄ, NAHKAWARTTI JA PELLE 1v.

Kyllä nyt tärähti sellainen hellejakso ettei pystynyt enää katsomaan/kuuntelemaan veteraanin läähätystä vaan oli pakko ryhtyä toimenpiteisiin. Eli ei kun Moser hyrisemään ja kaikki vähäisetkin taiteilijan lahjat käyttöön :D

Jos ei hieno niin ainakin erillainen ja viileämpi :)
 

Tuosta karvojen ajelusta oli jokinaika sitten hoffifoorumilla melko värikästä keskustelua puolesta ja vastaan. En tiedä onko rodun sisällä kuinka paljon eroja karvan laadun yms. suhteen mutta kyllä ainakin meillä tuo vaikutus on melkoinen. Roopen läähätys loppui samantein kun pääsi "takista" eroon ja nyt jaksaa jo pihallakin heittää välillä jopa hiukan leikiksi. Vaikka karva on ajettu päältä 3 millin siiliksi niin ei sieltä edelleenkään ihoa näy joten palamis riskikin vaikuttaa olemattomalta.


Taas on ollut aika myös hiukan juhlia sillä Pellelle tuli vuosi täyteen, kyllä aika kuluu sitten siivillä.

PELLE 1v.
 
Hyvin on poika kasvanut. Korkeus on siinä 70cm luokkaa ja painoakin sen verran ettei kotivaakassa riitä lukemat isännän ja koiran yhteispainolle (yli 130kg). Henkisesti ollaan vielä pahimmassa kehitysvaiheessa joten sitä puolta on turhan aikaista lähteä kovin tarkkaan analysoimaan. Motoriikan osalta takapään käyttö (käännökset/peruutus yms.) on hieman tuottanut tuskaa mutta eiköhän nekin tuosta kehity kun saadaan pituuskasvu loppumaan. Mikään viettitykki Pelle ei ole joten ehkä nuo meidän suunnitellut lajivalinnat on osuneet kohtuu oikeaan ? Eteenpäin menossa kun ei tunnu olevan suuremmin ongelmaa ja kun vielä saadaan vähän lisää voimaa runkoon niin eiköhän isäntäkin liikahda perässä aika keposasti.

Ensviikko vedetään vielä henkeä harrastuksista ja sitten alkaa valmistautuminen syksyn ja talven koitoksiin. Hyvää loppukesää kaikille blogin seuraajille !

Ei kommentteja: