sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

SM-VALJAKKOHIIHTOA VAI JÄLKIMETSÄÄ ?

Kevät tulee kohinalla ja aivan liian aikaisin. Kahden viikon kuluttua pitäisi hiihtää valjakkohiihdon SM-kisoja Jämillä mutta tiukille menee lumitilanne. Kotimetsä alkaa oleen jo jäljestys kunnossa joten saas nähdä kumpaa tehdään ?!Akun tila vaihtelee ja sitä on tarkkailtava. Välillä on hiihdetty ihan ok ja välillä taas ranne ja lavanseutu kipeytyy. Vauhti ja pohjan kovuus vaikuttaa tähän oleellisesti. Katsotaan jos rannetuista saataisiin apua ongelmaan ja vielä yksi PK-kausi läpikäytyä. 
 Pelle on hiihtänyt nuoruuden innolla ja osoittanut olevansa varteenotettava vetokoira kunhan vielä saadaan vähän lisää lihasta luitten ympärille. Meinaa silti osallistua SM-kisoihin (naisten C-sarja 5km), hiihtäjänä Kaisa Lylynperä.


 
 Roope nauttii eläkepäivistä päivä kerrallaan meiningillä. Rauhassa mennään mutta silti yli tunnin kestävillä lenkeillä alkaa hengitys vinkumaan ja ahdistamaan. Ihan joka päivä ei aamupissalle viitsi lähteä ja kakka asentokin alkaa oleen ns. seisten mutta palloa pitää saada lussuttaa, ei tarvi heittää :)


Lumen alta alkaa löytyä aarteita eli syksyllä metsään jääneitä esineitä.

Kyllä täällä jo vois jäljestää, eikun kepit esiin :)

Ei mitään kesää mää tykkään talvesta.

Lumessa on paljon mukavampi kieriskellä ja sitä voi syödä.


Vähän meinaa olla paikat jumissa kun on menty niin lujaa ladulla.
 

"Metsuri" työssään. Kun joka päivä kantaa yhden niin on saunapuut ensitalveksikin.

Ehdittiin pitkästä aikaa käydä myös Roopen kasvattajaa Juttaa tapaamassa ja kuulemassa siskosten ja muiden kasvattien kuulumisia. Valitettavasti kaikki siskot ei enää nauti kevättuulista ainakaan niiden alapuolella :(

Ei kommentteja: