sunnuntai 18. syyskuuta 2011

HOFFIEN PK-MESTIKSET, HAMINA

Roope sai kisalipun Hoffien PK-mestiksiin Haminaan, lajina tietenkin viesti.
Tavoitteena parantaa toissavuotista pohjanoteerausta ja tietysti VK2 tunnus mielessä lähdettiin matkaan.

Aamu aloitettiin tottiksella ja vielä paikalla makuulla, ei kauhean hyvä lähtökohta meille.
Kaiken lisäksi arvostelutuomari oli älyttömän hidas kirjoittamaan arvostelujaan joten liikkeiden välit venyi pitkiksi. Kaikkea muutakin hauskaa sattui ja tapahtui. Valitettavasti en voi näyttää video kuvaa tapahtumista, kiitos Kannusjärven onnettomien tietoliikenneyhteyksien :)

No, suoritus vietiin kuitenkin sitkeästi taistellen loppuun ja vaikka yleisöstäkin saatiin vähän "tukkapöllyä" tulos 79 pistettä. Mainittakoon että päivän paras tottis suoritus oli 90 pistettä eikä tuohon väliin kovin montaa koirakkoa kiilannut. Eli Roopen suoritus oli oikein hyvä vaikka parannettavaakin toki jäi.

Maastossa haaveet VK2:sta murenikin sitten melko nopeasti. Olin kyllä varautunut siihen ettei vanhus välttämättä jaksa juosta kaikkia matkoja. Mutta nyt ei ollut kyse jaksamisesta vaan taisi enemmänkin olla haluttomuutta ? Viestirata oli maastollisesti kohtuu helppo muutamaa ojan/tien ylitystä lukuunottamatta. Jostain syystä kuitenkin koira päätti luovuttaa jo eka osuudella. Lähti kyllä matkaan ihan ok, mutta n. 1,5 minuutin jälkeen palasi takaisin. Siitä tuli sitten sellainen remmilenkki metsässä tapahtuma tällä kertaa :)

Esineruutu jätettiin kokonaan väliin ja keskityttiin seuraamaan/kannustamaan muiden kisailijoiden suorituksia.

Sen verran koville kisat otti, että jäädään viikoksi huilaileen Haminan/Kannusjärven metsiin :DAkulla oli tylsää mutta lohdutuksena tuli tieto että päästään 2.10.2011 luonnetestiin Hämeenkyröön.

Ei kommentteja: