sunnuntai 4. syyskuuta 2011

TOSI ELÄMÄÄ

Hau,

Kun toi isäntä aina päivittelee vaan kaikenmaailman kisa ja treeni juttuja niin lukijoille voi syntyä harha käsitys että onpa noitten koirien elämä yhtä juhlaa. Täytyy tässä vähän oikaisuksi kertoa tarinaa tosi elämästä.

Keskiviikko iltana isäntä kertoi meille että lähdetään aamulla pienelle retkelle. Pakkasi siinä kasseja ja nähtiin kun sulloi yhteen reppuun kaikenlaisia treeni tavaroitakin, oltiin Roopen kanssa että "JES" jotain kivaa on tulossa.

Ja paskan marjat, kukon laulun aikaan sullo meidät Hiacen takakonttiin työkalujen sekaan ja siellä kökötettiin ilta hämäriin asti. Illalla kurvattiin jonkun majatalon pihaan ja ajateltiin että vihdoin varmaan alkaa se hauskan pito. No ei tosiaan, äijä oli niin väsynyt että hyvä kun iltaruoka ehdittiin saada ennen kun se jo kuorsas täyttä häkää.Tätä samaa kököttämistä jatku kolme päivää, siis kolme !!! Vasta lauantai iltana päästiin kotiin omalle lattialle loikoileen, ihan niinkun ei oltais saatu jo kolmessa päivässä tarpeeks makoilusta. Siis miettikää siellä majatalossa oli muovi matto, enhän mää sellasella voi edes nukkua. No, aina kun isäntä nukahti mää hyppäsin sen viereen sängylle. Olihan se sentään parisänky eihän siinä voi kukaan yksin nukkua :)

Sitä mä en vaan ymmärrä, miten joku aikuinen ihminen viittii kaiket päivät koluta ojan pohjia ja yhdistellä jotain käsittämättömän ohuita erivärisiä "lasiputkia" ???


Ja vielä kun pitäis kuulemma treenata johonkin kisoihinkin ? Niin se isäntä tossa yks päivä uhos että on jotkut kisaliput jaettu. Roope pääsee kuulemma vanhoilla näytöillä Hoffien mestaruuskisoihin Haminaan (ettei vaan kävis niinkuin Tero Pitkämäelle Daegun MM-kisoissa) ja mää joudun johonkin pikkukisoihin Länsi-Suomeen. Emmä tiedä kyllä mitä kisoja se oikein tarkoittaa kun sanoi ettei siellä tarvi pujotella keppejä eikä muka oikein juostakkaan. Luuleekohan se tosiaan että mää muka osaisin jotai muutakin ???

Toivottavasti teillä muilla on edes vähän paremmat työsuhde edut kun meillä täällä Lempäälässä. Ei meinaan saatu edes ylityö luita, pitäsköhän ottaa yhteyttä koira unioniin :)

T: Aku

Ei kommentteja: