torstai 3. lokakuuta 2013

TEHOTREENIÄ JA YKSINOLO HARJOITTEITA

Ohjaajan "pentuloma" jatkuu vielä tämän viikon joten on ollut hyvää aikaa pistää koirat koetukselle :)

Pennun kanssa on jatkettu yksinolon harjoittelua. Viime viikon "kauppareissut" on venytetty 3-4 tuntisiksi yksinoloiksi. Tämä on tiennyt sitä että vanhemmat karvaturvat ovat jääneet ilman aamuruokaa ja joutuneet paiskimaan töitä ansaitakseen ruokansa kentällä.

Viime viikonlopun toilailujen jälkeen Akun kanssa on keskitytty todenteolla tuohon keskittymisen katoamiseen kesken suorituksen. Ilman häiriötä homma jo alkoi melko hyvin pelittää mutta kun torstaina saatiin vähän häiriötekijöitä mukaan niin alkoi taas toiminnan taso hieman laskea.
Hyvänä juttuna täytyy pitää kuitenkin sitä että löysin keinon puuttua Akun tekemiseen kuormittamatta kuitenkaan koiraa liikaa. Nyt vaan vaatimustaso riittävän korkeana ja muistetaan muuten pitää kunnolla hauskaa.

Roope oli kahtena ekana päivänä aivan liekeissä tehden voittajan tottiskaaviot ilman estenoutoa ja madalletulla hypyllä. Kolmantena päivänä alkoi vanhuksella jo kintuissa painaa joten kevennettiin ohjelmaa ja pidettiin enempi hauskaa.

Torstaina Aku sai ajaa tottiksen päälle vielä noin 1km jäljen. Jana meni hienosti, nosti jäljen hyvin ja oikeaan suuntaan. Eka ja todennäköisesti neljäs keppi jäi nostamatta mutta muuten varsin pätevän oloista työskentelyä. Pääpaino tässä treenissä oli janatyöskentelyssä ja kulmissa joten siinämielessä onnistunut treeni. Seuraavaksi täytynee taas vahvistaa noita keppejä niin ettei niitä jäisi enää metsään.

Ja jotta tasapuolisuus laumassa säilyisi niin ei pentukaan ruokaansa ihan ilmaiseksi ole saanut.
Tälläisen kulman takana piileskeli torstain päiväruoka :)

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Vitsit, miten taitava elukka! :)

Blondi ja Tosiblondi kirjoitti...

No jopas penneli menee upeesti maavainulla!!